Bodyshape

Dit is een les waarin een combinatie gemaakt wordt van een stukje cardiotraining met een deel spierversterkende oefeningen. Leeftijd 18+

Na het conditionele gedeelte volgt een serie van oefeningen, waarbij je zowel grote als kleine spiergroepen traint. Populaire spiergroepen zijn vaak benen, billen en buik. Vandaar dat Bodyshape lessen in de volksmond ook wel BBB lessen worden genoemd. Maar wij willen een stapje verder gaan.

Naast de zeer effectieve oefeningen voor strakkere billen en benen leggen we in de Bodyshape-lessen ook een accent op de core-training. Core betekent letterlijk “kern”. Wanneer we praten over onze core, praten we dus over onze kern. Hiermee worden buik, rug en bekken bedoeld. Door het meedoen aan deze specifieke oefeningen maken we onze kern sterker, stabieler en gezonder. Dit heeft een positief effect op onze dagelijkse lichamelijke handelingen, maar je zult ook merken dat bijvoorbeeld onderrugklachten verdwijnen. Bovendien werkt je bij deze oefeningen aan een betere houding, balans en strakkere taille! Dus laat je niet tegenhouden en kom lekker meetrainen!