Ouder en Kind Gym

Samen met papa, mama, opa of oma gymmen in een “echte” gymzaal.

Tijdens de nijntje beweeglessen, leert je kind kruipen, rollen, springen en nog veel meer, dit wordt beloont met een “echte” nijntje beweegdiploma.

Meer informatie over het nijntje beweegdiploma (klik)

Leren van elkaar.

Voor ouders is de gymzaal een ideale plek om andere opvoeders met hun kinderen te ontmoeten. Er worden contacten gelegd en opvoedingstips uitgewisseld. De kinderen krijgen spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen, klimmen, klauteren, hangen, springen en rollen.

Gymles en opvoeding

De gymles kan worden gezien als een schakel in de opvoeding die niet mag ontbreken. Het kind leert tijdens de les onder meer hoe kleine opdrachten uitgevoerd moeten worden. Daarnaast komt het inschatten van afstand, diepte, hoogte en verte aan de orde. In de ontmoeting met andere kinderen, leert de peuter hoe rekening met elkaar moet worden gehouden en dat je op je beurt moet wachten. Daar komen dan ook nog dingen bij, zoals het zingen in een kring. Samen bewegen zal het contact tussen jou en je kind alleen maar verstevigen en het kind meer zelfvertrouwen geven. 

Wacht niet langer en doe vrijblijvend 2 keer mee, dan zul je zelf ervaren hoe leuk en leerzaam dit is.  

Aanmelden kan via het contactbolletje rechts onderin het scherm.