Kleuren Turnen

Klik op het logo rechts voor meer informatie!

Wat is recreatief kleuren turnen?

Sta je vaak op de kop en maak je vaak een handstand, radslag of zou je graag een salto willen leren maken? Of kun je dit al en zou je graag je grenzen willen verleggen? Het maakt niet uit wat voor niveau je hebt en wat je persoonlijke uitdaging is! Iedereen is welkom bij onze recreatiegroep.

Groepsindeling
De groepen worden niet op leeftijd ingedeeld, maar op je persoonlijke motivatie en kunnen. Op een leuke, speelse, creatieve manier gaan we aan de slag met specifieke turnonderdelen o.a. brug, evenwichtsbalk, kast en leren we ook allerlei oefeningen op de vloer.

Kleuren turnen systeem
Dit systeem biedt lessen waarin ieder kind op eigen niveau kan werken. Kleuren turnen geeft een heldere lesstructuur zowel voor de trainer, ouder/verzorger en kind.

Doel en toetsingsmoment

Elk kind heeft een persoonlijk doel en dit mogen ze laten zien tijdens het toetsingsmoment. (3x in het jaar) Hierbij tonen de kinderen hun ontwikkeling. En kunnen ze hun persoonlijke doel bijstellen, hierdoor ontstaat er altijd een eigen positieve motivatie om te blijven oefenen en hun grenzen te verleggen!

KLEUREN-TURNEN-Intern-TGAV-Ter-Apel